miércoles, 28 de septiembre de 2011

Kutsushita Nyanko

Avui us presento una de les mascotes més mones que m'he trobat per les botigues japoneses. És de la mateixa espècie que el famós osset Rilakkuma, i és un gat (sí, per això el trobo tan bufó xD): El Kutsushita Nyanko, o Gatet dels Mitjons. Suposo que no cal que us digui perquè es diu així no? xD Doncs bé, el cas és que hi ha articles d'aquest animaló tan adorable per moltíssimes botigues, i com que una imatge val més que mil paraules, us deixo amb unes quantes imatges del gatet japonès:








Apa, que vagi bé! ^^

jueves, 22 de septiembre de 2011

Aventures pel Supermercat

Entrada ràpida per ensenyar algunes més de les frikades més grans que m'he trobat fins ara! (Entre moltes, tot s'ha de dir...)

Tot va començar un dia normal i corrent en què comprava pel súper. Va ser un dia força productiu... Tot va començar al passadís en què hi havia el peix, i em vaig trobar uns rotllets "maki" de peix d'allò més originals per als nens:


Reconeixeu els personatges?? :D Espero es vegi prou bé!

Ja em vaig quedar sorpresa, però la cosa no va acabar-se aquí... I és que, seguint, vaig trobar-me amb unes esponges de cuina que em van encantar xD.


I, en un passadís proper, vaig trobar la secció de les sals de banys! Em va fer gràcia trobar allò al supermercat, i em vaig posar a mirar quines menes hi havia per pura curiositat. Eren força típiques, amb aromes diferents i tot això... Menys unes que encara ara no acabo de comprendre xD. Contempleu per vosaltres mateixos:


Per si no ho veieu, són les de la dreta. SALS DE BANY PER ALS DIFERENTS GRUPS SANGUINIS O___O. No sé quines especificacions deuen tenir, però trobo increïble que el grup sigui tant important per a ells, quan aquí la meitat de la gent no sap el seu propi xDDD.

En fi, però tot això no són més que ximpleries comparat amb el que em vaig trobar al final (i això sí que no vaig poder evitar comprar-ho, va ser massa fort per a mi). No faré cap explicació perquè és difícil que no ho reconegueu si mireu mínimament la tele xD.


TA-DAAAAAH! ☆ Sí, les han tretes a la venda expressament! xD (perquè no, no existien abans xD) La veritat és que són realment bones eh O___O

Doncs res, us deixo amb el descobriment i me'n vaig al llit, que ja és força tard. Cuideu-vos! :)

jueves, 15 de septiembre de 2011

Mascotes de la Ryukoku


Avui us presento les mascotes de la meva universitat! Jo coneixia el dragonet masculí, però la femenina encara no! xD Són per tots els paperets que ens van donant i alguns fins i tot indiquen els lavabos per a nois i per a noies xD. La universitat "Ryukoku" vol dir "Vall del Drac", i en part ve d'aquí :P. L'únic lloc on no són és a la botiga de records de la Ryukoku, quina mala perspectiva de màrqueting! xD


Avui estic força cansada (per variar xD) així que us deixo amb això :D. Espero que somieu amb els dragonets! xD (jo a aquest pas ho faré... o_o)

martes, 13 de septiembre de 2011

Arribada al Japó!

Per fi tinc internet a l'habitació, així que ja puc començar el blog! Vaig arribar ahir al Japó, a la residència on m'estaré tot l'any vivint, i ja he començat a conèixer els estudiants que s'han convertit en els meus veïns, i de moment tot va bé, tothom és molt simpàtic i ja hem fet una bona volta pel barri mentre anàvem de compres a supermercats i a botigues de tot a 100, on realment TOT està a 100yens de veritat! (és a dir, 1€ aprox). Allà mhi he comprat moltes de les coses que em faltaven, són unes botigues molt útils.

Demà ja comencem la setmana d'orientació, i amb això arriba també l'examen de nivell que servirà per a decidir a quin nivell de classes entraré... Però en fi, això ara és igual, perquè m'he decidit a començar el blog amb dos invents ben curiosos typical Japanese que m'han fet molta gràcia!

1- Una palleta eixamplable!
Això m'ha encantat xDDDD Sí, sí, tal com ho llegiu! Avui, quan tornàvem de fer paperassa, hem parat a un súper i m'he comprat un suc de poma. He tret la palleta i l'he posada al tetrabrick, però m'he adonat que era massa curta i que no arribava al fons... M'ha estranyat, així que l'he treta, i m'he fixat la palleta transparent tenia com un tub secundari a l'interior. Al principi m'havia semblat estrany però no m'hi havia preocupat més. Doncs resulta que si bufaves fort, el plàstic blanc sortia i la palleta es tornava més llarga! xDDDDD En fi, ho he trobat molt friki i m'ha fet gràcia xD.

2- Un llençol especialment pensat per posar als calaixos i armaris
En fi, això no sé si és típic o no, però estava buscant a uns grans magatzems una manta o alguna cosa similar per posar per sobre de les prestatgeries de l'armari que tinc a l'habitació, perquè la fusta està tacada i feia una mica de cosa, i he trobat mantes, llençols, fins i tot anava  a agafar cortines... Fins que he trobat en una secció un "llençol per a calaixos" i un "llençol per a prestatgeries", que l'única diferència que té és la mida i que és antibactèria, antihumitat i no sé què més xD. Són coses molt burres, però a mi m'ha encantat xDD


En fi, i amb aquests dos inventets us deixo per avui. Amb el japonès em vaig espavilant com puc, però encara em queda moltíssima cosa per aprendre! Fins aviat i que us vagi tot molt bé!