domingo, 8 de enero de 2012

Corbs japonesos

Bé, doncs l'entrada d'avui no serà de cap cosa curiosa o excentricitat, sinó d'una cosa un pèl més aterradora: els corbs. I sí, ho heu llegit bé, aterradora! Si heu vist mai cap pel·lícula japonesa o anime i heu vist que algun personatge tenia problemes amb algun corb i no enteníeu perquè els pintaven tan problemàtics, si veniu a viure al Japó sabreu perquè ho feien. Jo quan vaig venir em vaig quedar impressionada de la quantitat de corbs que hi havia i de com de grans arriben a ser. I a més de ser gegantins i de tenir unes ales d'allò més llargues, si els sents cridar no et quedaràs del tot segur sobre si en realitat és un ocell o no. És impressionant!


Per posar-vos en situació, explicaré una petita anècdota:

Un dia, de camí al supermercat, jo i una amiga vam passar per un carrer en què hi ha una mena de petita botiga en què venen tofu fregit. Doncs bé, mentre caminàvem tranquil·lament vam veure com un corb gegant baixava fins a la caixa amb tofu exposat que tenien al carrer, i va agafar un tros de tofu amb el bec. Poc després, però, va veure'n un de més gran, així que va deixar anar el que tenia, va agafar el seu nou trofeu i se'n va anar ràpidament cap a la teulada de més enllà. Tot això en menys de deu segons, i a menys de 5 metres de nosaltres. Ah, i l'home de la botiga ni es va molestar a moure! Ens vam quedar petrificades.


Així que res, si mai veniu al Japó ja sabreu que possiblement un dels malsons més grans no són ni els lladres ni punyetes... sinó els corbs!

3 comentarios:

  1. Quin mal rotlloooo! XDDD aquí a Tòquio també són enormes, no em fan cap gràcia XDDD
    Encara que jo tinc una història d'humor relacionada amb els corbs XD un cop en Ser estava dutxant-se i va sentir un corb cridar i es va pensar que era jo XDDDDDDD i ja el veies: Anna? Anna??! XDDD des de llavors, cada vegada que sent un corb, diu: Anna, ¿qué quieres? XDDDD maleït... ¬¬' XDDD
    Un petonet :)

    ResponderEliminar
  2. Ostres, que bo xDDDDDDD Ja pensaré en tu cada cop que senti un corb doncs :D xDDDD

    Un petó! ^^

    ResponderEliminar
  3. Ara que ho dius... jo també en vaig veure uns quants de corbs, però més aviat el que molesta és el soroll tan esgarrifós que fan :S Però no està de més advertir-ho: aquests animals els agraden les coses brillants, defet solen "robar" joies i altres coses semblants, o sigui que, en aquest sentit, sí que cal estar alerta.

    A mi realment em preocupava més els bitxos estranys que hi havia... Com les abelles gegants i altres coses perilloses xD En alguna excursió vaig tenir més d'un ensurt xD

    ResponderEliminar