domingo, 9 de octubre de 2011

Parets blanques






Bon dia! Avui us presento una qüestió d'allò més curiosa. Aquestes fotos pertanyen al temple Nishi Honganji, de Kyoto. Els temples que podeu veure a la primera foto estan rodejats per les parets blanques (i les portes) que podeu veure a les fotos següents. Si us fixeu bé en la tercera foto, veureu que, encara que les parets són completament blanques, no hi ha ni una sola pintada. Déu ni do, eh? Doncs avui us presento el misteri següent:

Com és que les parets no tenen ni una sola pintada ni graffiti ni cap gamberrada semblant? (que això no vol dir que tots els graffitis siguin gamberrades òbviament XDD)

a) Perquè al Japó no existeixen aquesta mena de gamberrades.
b) Perquè encara que sí que existeixen, tots els japonesos respecten els seus edificis històrics i a ningú no se li acudiria posar-hi un sol dit.
c) Perquè les parets o el terra del voltant de les parets té una mena de sistema especial d'alarma que reacciona si algú hi posa els peus i fa venir algun guàrdia immediatament que els fot fora a patades.


Quina és la resposta correcta??? Us deixo que penseu :D. Que vagi bé!





PD: evidentment, és la més friki xDDD.

5 comentarios:

  1. Abans de llegir la PD sabia que havia de ser l'opció més friki, per tant, la c!! XDDD

    Per cert, hauries d'habilitar els comentaris anònims, així no m'hauria de connectar cada vegada...

    ResponderEliminar
  2. Encertada! xD Ok, ja està configurat, no sabia que s'havia de fer :P

    ResponderEliminar
  3. No és que s'hagi de fer, però va millor per comentar :P Perquè no crec que vingui ningú a spamejar-te xD

    ResponderEliminar
  4. Oh, jo hi vaig anar a aquest temple! Va ser una de les primeres coses que vaig veure *_*. I a més, per anar a l'hotel havia de passar-hi cada dia xD El que no vaig veure va ser l'higashi honganji, bueno, el vaig veure des de fora xD

    La veritat és que abans de llegir la PD em pensava que era perquè els japonesos eren molt respectuosos... no sabia que les parets tenien un sistema d'alarma o_O Tot i així, per Kyoto, moltes pintades no hi ha, jo de fet només en vaig veure a Tokyo. Efectivament, és molt friki xD.

    Per cert, gràcies per la info de la mansió ninja :D A la guia no en deia res, vaig buscar-ho per internet, i la veritat és que sí, té bona pinta :P M'ho apunto per una futura visita xD.

    ResponderEliminar